Kabelassemblage

Kabel assemblage

Het assembleren van kabels doen wij al ruim 30 jaar. Van simpele aansluitsnoeren tot complexe kabelbomen, wij maken het allemaal. Inmiddels hebben onze  kabels en assemblages hun weg gevonden in vele sectoren. Van defensie, healthcare, luchtvaart, weg- en tunnelbouw, machinebouw tot consumer electronics.

Alles is mogelijk bij kabel assemblage

Power of stuurstroom, halogeenvrij of bestand tegen gevaarlijke stoffen of hoge temperaturen. Soepel of stug, met UL keur, flatcables, alles is mogelijk. Indien u niet zeker bent welke kabel assemblage u nodig heeft denken wij graag met u mee.

Niet merkgebonden

Doordat wij niet merkgebonden zijn kunnen wij kabels en connectoren van verschillende fabrikanten combineren. Zo komen wij tot de beste kwaliteit met laagste prijs en kortste levertijd te komen.

button_offertaanvraag kabel assemblage

Kabel assemblage product1 Kabel assemblage product3

Kabel assemblage product4 Kabel assemblage product3

VZA-cables: leverancier van kabels en assemblage.

Door onze ruime ervaring op het gebied van kabel assemblage en uitgebreide contacten over de hele wereld zijn wij in staat om kabel assemblage voor een zeer scherpe prijs aan te bieden. Door het assembleren van kabels en draad tactisch te verdelen over meerdere productielocaties is er altijd een voor u een best passende oplossing met het oog op prijs / levertijdverhouding.

Ook is het mogelijk om afroeporders bij ons te plaatsen. Wij zorgen dan dat er altijd voorraad aanwezig is in ons Nederlandse magazijn waardoor wij altijd binnen 24 uur kunnen leveren – desnoods sneller. Uw magazijnvoorraad blijft laag, wat geld en ruimte bespaart. Tevens kunt u profiteren van de lage prijs per stuk vanwege het grote orderaantal op de afroeporder. En dat met garantie van punctuele leveringen.

VZA-cables: ook leverancier van Draadassemblage, Connectoren, Terminals, Voedingen en LED producten.