Kabelassemblage

Kabelassemblage

Het assembleren van kabels doen wij al ruim 30 jaar. Van simpele aansluitsnoeren tot complexe kabelbomen, wij maken het allemaal. Inmiddels hebben heeft onze kabelassemblage zijn weg gevonden in vele sectoren. Van  defensie, healthcare, luchtvaart, weg- en tunnelbouw, machinebouw tot consumer electronics.

Alles is mogelijk bij kabelassemblage

Power of stuurstroom, halogeenvrij of bestand tegen gevaarlijke stoffen of hoge temperaturen. Soepel of stug, met UL keur, flatcables, alles is mogelijk. Indien u niet zeker bent welke kabel assemblage u nodig heeft denken wij graag met u mee.

Niet merkgebonden

Doordat wij niet merkgebonden zijn kunnen wij kabels en connectoren van verschillende fabrikanten combineren. Zo komen wij tot de beste kwaliteit met laagste prijs en kortste levertijd te komen.

button_offertaanvraag

Kabelassemblage product1         Kabelassemblage product3

Kabelassemblage product4         Kabelassemblage product3 

VZA-cables: leverancier van kabels en assemblage.

Door onze ruime ervaring op het gebied van kabelassemblage en uitgebreide contacten over de hele wereld zijn wij in staat om kabelassemblage voor een zeer scherpe prijs aan te bieden. Door het assembleren van kabels en draad tactisch te verdelen over meerdere productielocaties is er altijd een voor u een best passende oplossing met het oog op prijs / levertijdverhouding.

Ook is het mogelijk om afroeporders bij ons te plaatsen. Wij zorgen dan dat er altijd voorraad aanwezig is in ons Nederlandse magazijn waardoor wij altijd binnen 24 uur kunnen leveren – desnoods sneller. Uw magazijnvoorraad blijft laag, wat geld en ruimte bespaart. Tevens kunt u profiteren van de lage prijs per stuk vanwege het grote orderaantal op de afroeporder. En dat met garantie van punctuele leveringen.

VZA-cables: ook leverancier van Draadassemblage, Connectoren, Terminals, Voedingen en LED producten.