Scherpe prijzen

Door onze ruime ervaring en uitgebreide contacten over de hele wereld zijn wij in staat om kabelassemblages voor een zeer scherpe prijs aan te bieden. Door het assembleren van kabels en draad tactisch te verdelen over meerdere productielocaties is er altijd een voor u een best passende oplossing met het oog op prijs / levertijdverhouding.

Grote aantallen produceren wij in China of Polen, en via een efficiënt importkanaal houden wij zo de kosten laag, de kwaliteit hoog en de levertijden kort. Kleinere producties, specials of projecten waar een zéér korte doorlooptijd voor gevraagd wordt worden hier in Nederland geassembleerd. Wij werken erg veel met bijvoorbeeld Molex, TE Connectivity (AMP) en JST connectoren, waardoor wij deze terminals en housings erg scherp kunnen inkopen. Ook hebben wij erg goede relaties met de diverse kabel-, draad- en krimpkous fabrikanten waar wij en dus u van profiteren.

Ook is het mogelijk om afroeporders bij ons te plaatsen. Wij zorgen dan dat er altijd voorraad aanwezig is in ons Nederlandse magazijn waardoor wij altijd binnen 24 uur kunnen leveren – desnoods sneller. Uw magazijnvoorraad blijft laag, wat geld en ruimte bespaart. Tevens kunt u profteren van de lage prijs per stuk vanwege het grote orderaantal op de afroeporder. En dat met garantie van punctuele leveringen.