Hoge kwaliteit

Ons streven is om de best mogelijke kwaliteit te leveren. Zowel onze draad- en kabelassemblage, losse connectoren, voedingen en standaard kabels worden op elke productielocatie uitvoerig gecontroleerd. Door middel van ons kwaliteit management systeem zorgen wij ervoor dat een eventuele fout zo snel mogelijk wordt gedetecteerd, opgelost en voor de toekomst voorkomen wordt.

In elke fabriek gelden dezelfde regels voor kwaliteit. Of een kabel in China of in Nederland geproduceerd wordt zou u als klant enkel in de prijs en levertijd moeten merken. Doordat wij al zeer ruime tijd ervaring hebben met productie buiten Nederland weten wij precies wat nodig is om een constante hoge kwaliteit te waarborgen in de kabelconfectie.

Productieleiders per locatie zorgen voor goed onderhouden en afgestelde knip / strip machines en applicators. Iedere productiemedewerker monitort constant zijn eigen werk. De eindverantwoordelijke controleert nogmaals op kwaliteit. Dit wordt uiteraard goed gedocumenteerd en bijgehouden. Ons streven is om u als klant blij te maken, en dit kan alleen als naast de lage prijs en de snelle levertijd ook de kwaliteit van de producten aan uw verwachtingen voldoet.