Maatwerk

Maatwerk

Leverancier van uw bekabelingen
Onze hoofdactiviteit is het assembleren van klant specifieke kabel en draad assemblages. U heeft een kabel voor uw toepassing nodig? Stuur ons een tekening, sample of omschrijving en wij gaan het voor u maken. Groot of klein, veel of weinig, wij kunnen alles passend aanbieden.

Ons specialisme zijn de grote aantallen. Hierin kunnen wij u het gemak van een lokale leverancier bieden in combinatie met de prijzen van overzeese productie.

product4         product3  

Jarenlange ervaring
In 1984 is Peter van Zanten begonnen met het leveren en produceren van kabels en bekabelingen. In 2000 is Matthijs van Zanten in vaste dienst gekomen bij Van Zanten Kabelservice. VZA-cables bestaat sinds 2013 en richt zich hoofdzakelijk op de productie van de grotere aantallen bekabelingen. Doordat wij echter zeer snel kunnen schakelen binnen de verschillende productiebedrijven kunnen wij ook vanaf 1 stuk leveren. Onze ruime ervaring helpt onze klanten aan het best mogelijke product voor de eerlijkste prijs.

Mochten wij ruimte zien voor verbeteringen in uw maatwerkkabels, zullen wij dit zeker kenbaar maken. Regelmatig kunnen wij een beter beschikbaar, voordeliger of kwalitatief beter component of product voordragen met alle voordelen van dien.